Million Horse Handmade Horsehair Jewelry

Sinds 2011 ontwerpt en ontwikkelt Million Horse sieraden van paardenhaar. Alle exclusieve ontwerpen zijn op een professionele en vakkundige manier gecreëerd door Meike Brinkman.

“Ons concept is geïnspireerd op vrouwen en hun liefde voor paarden en juwelen. Het hoofdproduct is een hoogwaardig en dierbaar sieraad van paardenhaar, elk exemplaar is uniek omdat het speciaal voor u op maat wordt gemaakt. U knipt een klein plukje haar uit de staart van uw paard en wij maken er een speciaal herinneringssieraad van. U bezit een compleet uniek model als herinnering aan uw eigen paard, een sieraad met grote emotionele waarde.”

Eigenaresse Meike Brinkman

”Als klein meisje was ik altijd al creatief bezig met sieraden. Eind 2008 moest ik afscheid nemen van mijn pony Cadans, van zijn staartharen maakte ik de eerste Million Horse armband. Een blijvende herinnering aan deze bijzondere pony.”

”Wegens grote belangstelling voor de armbanden heb ik begin 2011 Million Horse opgericht. Million Horse is inmiddels uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf, het merk Million Horse is écht een begrip geworden in de paardenwereld en veel bekende ruiters en amazones zijn al in het bezit van een Million Horse sieraad!”

“Elk sieraad dat wij verkopen bevat een bijzonder verhaal over de band tussen dier en mens. De dankbaarheid die wij ontvangen voor het maken van een herinneringssieraad is overweldigend. Million Horse staat daarom altijd voor u klaar om naar uw verhaal te luisteren en een passende herinnering voor u te creëren.”