Olympic collectie
Onze Olympic Collectie bevat een breed aanbod van betaalbare armbanden en hangers. De verschillende stijlen en modellen zorgen ervoor dat de Olympic Collectie aan elke vrouw een passend sieraad kan leveren. Ook leuk om cadeau te geven!

Love collectie
De Love Collectie van Million Horse bevat subtiele elegante sieraden waar weinig paardenhaar voor nodig is. Ideaal voor als u maar een klein plukje paardenhaar heeft. Ook bevat de Love Collectie een prachtige Horsebit Ring! Deze ring is van 925 zilver waardoor u hem dag en nacht kunt dragen!

Masterpiece Collectie
De Masterpiece Collectie geeft u een luxueus en verbonden gevoel. De collectie bevat armbanden van suprême hoge kwaliteit (ook wel ‘lifetime bracelets’ genoemd), gemaakt van het haar van uw eigen paard! Op de sluiting staat het bekende Million Horse logo wat deze armbanden nog specialer maakt!

Cadeaukaarten
Million Horse heeft voor elke gelegenheid een mooie cadeau kaart voor u ontworpen! Is er iemand jarig? Of wilt u een origineel cadeau geven voor kerst of sinterklaas? De cadeaukaarten van Million Horse bestelt u in een hand- omdraai en wij mailen de giftcard gratis naar u toe!