Bekijk hier de meest gestelde vragen over producten, bestellen, levering, betaling, en meer…

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan een chatberichtje, een Facebook berichtje of een mailtje via info@million-horse.com Met liefde beantwoorden wij al je vragen!

Question Kan ik een armband of een sleutelhanger laten maken van het haar van mijn eigen paard?
Antwoord:Jazeker! 98% van de bestellingen bij Million Horse bestaan uit sieraden gemaakt van paardenhaar wat de klant zelf heeft aangeleverd. Dit sluit naadloos aan bij het concept van Million Horse. Wij streven ernaar om de verbinding tussen elke vrouw en haar paard te vereeuwigen.
Question Naar welk adres kan ik mijn paardenhaar opsturen?
Antwoord:Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin de adresgegevens van Million Horse.
Question Wat zijn de verzendkosten?
Antwoord:Nederland
– Briefpost (eigen risico) €1,95
– Brievenbuspakje €4,50
– Aangetekend €8,60
Landen buiten Nederland, binnen Europa
– Briefpost (eigen risico) €2,75
– Aangetekend €11,95
Landen buiten Europa (Regio Wereld)
– Briefpost (eigen risico) €3,25
– Aangetekend €16,95
Question Naar welke landen verzend Million Horse haar producten?
Antwoord:Wij verzenden onze producten naar alle landen binnen Europa. Op speciaal verzoek kunnen de producten ook naar landen buiten Europa worden verzonden.
Question Kan ik mijn armband om houden tijdens het douchen?
Antwoord:Wij raden het af om de armband tijdens het douchen om te houden of de armband in contact met water of andere vloeibare middelen te brengen. Paardenhaar zal iedere keer wanneer het in contact komt met water het water opnemen en afstoten. Dit proces kan de armband verzwakken.
Question Kan ik van meerdere paarden een sieraad laten maken?
Antwoord:Dit is zeker mogelijk! Afhankelijk van wat u aanlevert kunnen we het paardenhaar door elkaar mengen of verdelen per streng.
Question Staan jullie ook met een stand op evenementen?
Antwoord:Regelmatig staan wij met onze stand op verschillende evenementen. Houd onze Facebook pagina in de gaten om te zien op welke evenementen wij dit jaar te vinden zijn.
Question Kan ik bij jullie langskomen om de sieraden te bekijken?
Antwoord:Als u even een mailtje stuurt naar info@million-horse.com dan kunnen we een afspraak maken. Wij zijn gevestigd in het centrum van Deventer (Overijssel).
Question Is het paardenhaar afkomstig van de manen ook geschikt?
Antwoord:Als het op geen enkele manier mogelijk is om paardenhaar van de staart aan te leveren maar u heeft wel paardenhaar van de manen dan moeten we samen bekijken wat mogelijk is. Stuur een mailtje naar info@million-horse.com en geef aan wat de lengte van het paardenhaar is, dan gaan we voor u bekijken wat er mogelijk is.
Question Hoeveel paardenhaar moet ik uit de staart knippen?
Antwoord:U moet een pluk paardenhaar uit de staart knippen dat zo dik is als uw pink en ongeveer 30 a 40 centimeter lang. Voor de Love Bracelet en de Love Necklace hoeft u enkel een plukje paardenhaar aan te leveren dat 10 centimeter lang is en ter dikte van een potlood.
Question Moet ik het paardenhaar wassen of behandelen voordat ik het opstuur?
Antwoord:Nee dit is niet nodig, dit doen wij voor u.
Question Kan ik het paardenhaar gewoon in een envelop opsturen?
Antwoord:Ja, u kunt het gewoon in een normale envelop doen.
Question Ik wil een armband cadeau geven maar ik weet de polsmaat niet van diegene.
Antwoord:Als u een armband cadeau wilt geven dan kunt u het beste uitgaan van een gemiddelde polsmaat van 16,5 centimeter. Mocht de armband achteraf toch niet passen dan kunnen we hem groter of kleiner maken. Let op! Niet alle armbanden kunnen groter gemaakt worden. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u ons altijd  mailen voor advies info@million-horse.com
Question Wat is jullie levertermijn?
Antwoord:Million Horse levert de sieraden binnen ongeveer 8 dagen op het opgegeven adres.
Question Hoe onderhoud ik mijn sieraad?
Antwoord:De sieraden met een 925 zilveren of 24 karaats gouden sluiting krijgen een zilver- of goud poetsdoek meegeleverd. Met deze doek kunt u de sluiting oppoetsen wanneer dit nodig is. Het paardenhaar hoeft u niet te onderhouden of te verzorgen.

Bij iedere sieraad van Million Horse leveren wij een zuurvrij papier, in dit papier kunt u het sieraad bewaren wanneer u het een tijdje niet draagt. Dit papier voorkomt dat schadelijke stoffen en zuren uit de lucht de armband bereiken.

Question Kunnen er haartjes loslaten uit het slot of in de vlecht?
Antwoord:Alle haren die in uw sieraad verwerkt zijn zijn zorgvuldig geselecteerd door Million Horse. Enkel de langste en sterkste haren zijn geschikt en zullen gebruikt worden tijdens het productieproces. Met veel zorg vlechten wij de armband en zorgen wij ervoor dat er geen haartjes uitsteken. Tijdens het monteren van de sluiting aan de vlecht zorgen wij ervoor dat alle haren muurvast bevestigd worden in het slot. Door onze zorgvuldige werkwijze kunnen er dus geen haartjes loslaten uit het slot of de vlecht. Door langere tijd dragen van de armband waarbij de armband regelmatig bloot wordt gesteld aan ‘wrijving’ kan het voorkomen dat er een haartje los raakt. Toch gebeurt dit zelden. Mocht het toch gebeuren dan adviseren wij u om dit haartje zo kort mogelijk af te knippen.
Question Hoe lang gaat paardenhaar mee?
Antwoord:Paardenhaar vergaat niet. U kunt dus een heel leven lang plezier hebben van uw op maat gemaakte sieraad van paardenhaar.
Question Doen jullie aan kortingsacties, winacties en dergelijken?
Antwoord:Jazeker! Volg ons via Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze leuke kortingsacties en winacties. Schrijf u ook meteen in voor onze mailing zodat u zeker weet dat u deze acties niet mis loopt!